PRVAKINJE HRVATSKE 2007.

(Budući sponzori Bog vas blagoslovio!)

 

15.5.2010.

- OSVOJENO SREBRO ZLATNOG SJAJA! -

ZAGREB - Treća utakmica finala doigravanja za prvaka: Mladost - Primorje 9:6 (2:2, 3:0, 2:3, 2:1). Bazen "Mladosti". Gledatelja: 100. Suci: Štampalija i Goreta (obojica Šibenik).

- Znali smo da će puno toga biti protiv nas, što se na kraju i potvrdilo. Kada se pogleda zapisnik, sve je jasno. Ne ciljam na ništa konkretno. Svima koji su gledali utakmicu jasno je zbog čega nismo imali nikakve šanse u Zagrebu. Međutim, sretni smo i zadovoljni postignutim. Sada moramo nastaviti s radom u istom tempu, kako bismo si iduće sezone pružili novu priliku da naslov vratimo u Rijeku - rekao je Mervcich. Više o tome pročitajte ovdje.

Čestitamo Mladostašicama na Zlatu

no s našim se curama, popularnim Rožicama, te njihovim trenerima ponosimo još i više nego dosad!

IDEMO DALJE! :)

 

 

7.5.2010.

... kad se mnogo malih složi,
tad se snaga stoput množi,
a to znači da smo jači,
kad se skupimo u rooj!!!

I zato! U SUBOTU, 8.5., U 18.30 SVI NA KANTRIDU!!!!

 

1.5.2010.

PRIMORJE dobilo MLADOST u 1. finalnoj utakmici!

FINALE DONOSI DRAMU: U Zagrebu je prva četvrtina donijela preokrete. Povele Riječanke (Miljković), izjednačuje Šehić, Artukovich (Mladost) za 2:1, a Majlat poravnava na kraju 1. četvrtine. Drugu četvrtinu otvara ponovo Emmi Miljković za 2:3, a onda Mladost ulazi u seriju od 4:0, golovima Reić (2), za njom Staničić (2). Činilo se da se pobjednik nazire. No Emmi ne misli tako i pri kraju 2. č. smanjuje razliku na 6:4. Početkom 3. č. Zekan zabija 5. gol za Primorje, no Šehić ponovo povećava razliku na 7:5. Majlat realizira igračicu više za 7:6, a Zekan završava 3.č. za 7:7. Posljednja četvrtina donosi nervozu i isključenja, a EMMI, kao što je i počela, golom za break pobjedu u 1,18 min. prije kraja postavlja konačnih 7:8! DRAMA se seli slijedeći vikend u Rijeku.

Navijači?! Jaaaaavite seeeeeeeeeeeeee! ;)

 

 

25.4.2010.

Primorjašice trijumfirale i u uzvratnoj utakmici play off-a protiv splitske Bure!

Primorje je krenulo bravurozno i povelo sa 7 : 1. Nakon neiskorištenog peterca Bura Uni rent je zaprijetila i vratila se u utakmicu sa 5 pogodaka ali ni to im nije bilo dovoljno da pokore izvrsne Primorjašice. Konačni rezultat 9 : 6 za Primorje i slavlje igračica za ulazak u finale moglo je početi!

PRIMORJE i MLADOST igraju u finalu dok će se za broncu boriti susjedi BURA UNI RENT i VIKTORIA.

IDEMO DO KRAJA CURE! - KREPAT MA NE MOLAT! ;)

 

 

21.3.2010.

Prvenstvo 2010. u tijeku.

Uskoro ćete o tome i o ostalim aktivnostima kluba ponovo moći čitati na ovim stranicama.

Dobro nam došli!

 

 

 

 
Copyright © 2006-2010 ŽVK PRIMORJE. All rights reserved.